Σελίδες

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος έχει ακόμη γραφείο στη Βουλή και διορίζει και υπαλλήλους!!!Τι είναι αυτά ρε 'σείς;




Και ενώ κόβονται συντάξεις και μισθοί κατώτατοι, κι ενώ τα παιδιά λιποθυμούν από ασιτία και το 1/3 των Ελλήνων θρέφεται στα σισίτια, ενώ ξεπουλάμε τη δημόσια περιουσία μας ακόμη και τα αρχαία μας, αυτοί ακόμη διορίζουν στη Βουλή τους κολλητούς τους, ακόμη και τους κολλητούς των πρώην ξοφλημένων κομματαρχών ! 
 ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΝΥΝ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΞΕΙ!!   ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ Η ΒΟΥΛΗ;;   ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ;;


ΑΠΟKAΛΥΨΗ
planet-greece
http://promitheus.wordpress.com/


Δεν καταλαβαίνουν Χριστό, τι άλλο να πώ...
Δηλ., αν εγώ κατάλαβα καλά:


1. Υπάρχει και λειτουργεί στη Βουλή ακόμα  ''Γραφείο του πρώην Προέδρου της Κ.Ο. του  «Συνασπισμού της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας»,  Νίκου Κωνσταντόπουλου",  με κάμποσες (πόσες ???) οργανικές θέσεις, που κάποια είναι τώρα κενή ...
2. Ο πάλαι ποτέ Πρόεδρος της Κ.Ο. του Συνασπισμού (Ν. Κωνσταντόπουλος, έχει κατά νόμο (άρθρο 41 παρ. 1Θ΄ του Κανονισμού της Βουλής (Μέρος Β΄, ΦΕΚ 51/Α΄/97) δικαίωμα να προτείνει, και πρότεινε, την κάλυψη αυτής της κενής θέσης με κάποιον δικό του


3. Ο πρόεδρος της Βουλής έκανε ασμένως δεκτή την πρόταση του πρώην προέδρου μιας πρώην Κ.Ο. και διόρισε τον προστατευόμενο του ''Προέδρου''


4. Ερώτηση (μία από τις πολλές) :  Πόσα ακόμα γραφεία πρώην προέδρων κοινοβουλευτικών ομάδων υπάρχουν???


5. Ο Πρόεδρος της Βουλής αλλά και ο πρώην Προεδρος της Κ.Ο. του Συνασπισμού της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας, προφανώς ενστερνίζονται, τη Βουλγαράκειον απόφανση ''Το νόμιμον είναι και ηθικόν''. ακόμα και τούτες τις μαύρες ώρες !!!


Τα υπόλοιπα, σχόλια ή ερωτήματα, προσθέστε τα εσείς.
Εγώ αρχίζω να κουράζομαι, παρ' όλο που δεν πρέπει...


ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΤΕΥΧΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ Αρ. Φύλλου 48


2 Φεβρουαρίου 2012


BOYΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
(2)
Με την υπʼ αριθμ. 728/526/25−1−2012 απόφαση του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων διορίζεται, από 1η Ιανουαρίου 2012, στο Γραφείο του πρώην Προέδρου της Κ.Ο. του «Συνασπισμού της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας», Νίκου Κωνσταντόπουλου, μετά την κατά νόμο πρόταση του, σε υπάρχουσα κενή οργανική θέση μετακλητού υπαλλήλου, που προβλέπεται από τις διατάξεις του άρθρου 41 παρ. 1Θ΄ του Κανονισμού της Βουλής (Μέρος Β΄, ΦΕΚ 51/Α΄/97), όπως ισχύει, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 41 και 42 του προαναφερόμενου Κανονισμού, ο Θεόδωρος Μαρκούρης του Ιακώβου (Α.Δ.Τ. Σ 641787), με Γ΄ βαθμό και το βασικό μισθό του βαθμού αυτού, όπως τούτο ισχύει για τους υπαλλήλους της Βουλής, της ΔΕ κατηγορίας του Ν. 4024/11 (ΦΕΚ 226/Α΄/2011), όπως ισχύει.
(Αριθμ. εγκρίσεως δαπάνης Δ/νσεως Οικον. Υπηρεσιών
της Βουλής 733/530/25−1−2012).
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ


Aπό:  anemos5, 
Στοχασμός Πολιτική
parapolitiki

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Παγκόσμια κινητοποίηση υπέρ της Ελλάδας

από: newsit.gr
newsit.gr
Παγκόσμια κινητοποίηση υπέρ της Ελλάδας, με σύνθημα   «Είμαστε Όλοι Έλληνες Τώρα», οργανώνεται σήμερα έξω από πρεσβείες και προξενεία σε πολλές πόλεις της Ευρώπης και της Αμερικής, ακόμη και στην Αθήνα, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. 

Με πλακάτ στα χέρια που γραφουν «je suis grec aussi» περίπου 20 Γάλλοι οι οποίοι ζουν στην Αθήνα, συγκεντρώθηκαν έξω από την πρεσβεία τους. 


Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Με το ίδιο σύνθημα, «Είμαστε όλοι Έλληνες», ακτιβιστές προγραμματίζουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για την οικονομική κρίση και τη στάση που τηρεί η διεθνής κοινότητα απέναντι στην Ελλάδα.

Το κάλεσμα γίνεται διαδικτυακά, μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης επισημαίνοντας ότι 

-«ο Ελληνικός λαός χρειάζεται διεθνή αλληλεγγύη και ζητούν την υποστήριξή μας.
-Ας απαντήσουμε στο κάλεσμά τους. 
-Είμαστε όλοι Έλληνες!».

Οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας αναμένεται να πραγματοποιηθούν στις 14:00 έξω από τις ελληνικές πρεσβείες και τα προξενεία σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης από το Παρίσι ως τη Ρώμη, κι από το Ντίσελντορφ ως τη Μαδρίτη.

Αντίστοιχη κινητοποίηση προγραμματίζεται και στη Νέα Υόρκη, το Σάββατο στο πάρκο Ζουκότι, όπου επί μήνες είχαν κατασκηνώσει τα μέλη του κινήματος Occupy New York.

Η κίνηση αποτελεί πρωτοβουλία των διαχειριστών του ιστότοπου 

international. democraciarealya.es, ενώ η λίστα με τις πόλεις που ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή βρίσκεται στην ιστοσελίδα https://www.facebook.com/events/300173683376937/.

Η πρωτοβουλία αλληλεγγύης προς την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό ξεκίνησε στη Γαλλία, όταν πολίτες ζήτησαν την ελληνική υπηκοότητα από την Ελληνική πρεσβεία με το σύνθημα «Είμαι κι εγώ Έλληνας».

Στον διαδικτυακό τόπο «jesuisgrec.blogspot.com» Ευρωπαίοι υπογράφουν κείμενο αλληλεγγύης προς την Ελλάδα και ζητούν την ελληνική υπηκοότητα, θέλοντας να δηλώσουν μ΄ αυτόν τον τρόπο τη συμπαράστασή τους στον ελληνικό λαό που δοκιμάζεται από την οικονομική κρίση.



Πηγή:www.capital.gr

Πληρώσαμε 2 εκατ. ευρώ για φωτοτυπίες στα σχολεία!!




Και τα παιδιά παγώνουν χωρίς θέρμανση στις σχολικές αίθουσες!!!


Μίκα Κοντορούση
Σε ανακοίνωση που προκαλεί αίσθηση προχώρησε το υπουργείο Εσωτερικών, σχετικά με το “ξεχασμένο” θέμα των σχολικών βιβλίων.
Μπορεί από τη μία το υπουργείο Παιδείας να ισχυρίζονταν τηνκαθυστέρηση στην τύπωση βιβλίων, εξαιτίας της έλλειψης οικονομικών δυσκολιών, ωστόσο το υπουργείο Εσωτερικών προχώρησε σε μία ανακοίνωση – βόμβα, αποδεικνύοντας… μάλλον το αντίθετο.
Συγκεκριμένα, το υπουργείο Εσωτερικών ανέφερε ότι κατανεμήθηκαν δύο εκατομμύρια ευρώ στους δήμους για την κάλυψη της δαπάνης των φωτοτυπιών των σχολικών βιβλίων.
Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται από έγγραφο του υπουργού Εσωτερικών, Τάσου Γιαννίτση, το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο υπουργός, τον περασμένο Σεπτέμβριο, το υπουργείο Εσωτερικών ενημέρωσε όλους του δήμους της χώρας, προκειμένου να συνεργαστούν άμεσα με τους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης και να προβούν σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, βάσει των οδηγιών τους, ώστε να καταστεί δυνατή η έγκαιρη διανομή του απολύτως αναγκαίου εκπαιδευτικού υλικού σε όλα τα σχολεία.
“Κατόπιν αυτού και μετά την αποστολή των απαιτούμενων οικονομικών στοιχείων από τους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης, το υπουργείο μας προέβη στην εφάπαξ κατανομή ποσού 2.000.000 ευρώ στους δικαιούχους δήμους”, αναφέρει ο κ. Γιαννίτσης.


Ενημερώνει, παράλληλα, ότι «το συγκεκριμένο ποσό εξασφαλίστηκε από μεταφορά πίστωσης στον προϋπολογισμό του υπουργείου Εσωτερικών από το υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και από το υπουργείο Οικονομικών”.
Το έγγραφο του υπουργού Εσωτερικών για την κάλυψη της δαπάνης των φωτοτυπιών των σχολικών βιβλίων, διαβιβάστηκε στη Βουλή, προς απάντηση ερώτησης που είχε καταθέσει ο βουλευτής της ΝΔ, Νίκος Νικολόπουλος.
Ο βουλευτής έχει διατυπώσει την εκτίμηση ότι “ξοδέψαμε για να φωτοτυπήσουμε τα πρώτα κεφάλαια των βιβλίων, όσα χρήματα πήραμε από την Κύπρο, στην οποία πουλήσαμε, φέτος, για πρώτη φορά, τα κανονικά βιβλία, σε ποσοστό 40%”.
Ο βουλευτής της ΝΔ έχει απευθύνει την ίδια ερώτηση και στο υπουργείο Παιδείας, το οποίο καλεί να διαβιβάσει στη Βουλή τα στοιχεία για “τα κεφάλαια της διδακτέας ύλης που καλύπτουν οι φωτοτυπίες”, για το “πότε, επιτέλους, θα ολοκληρωθεί η διανομή των βιβλίων στα σχολεία” και “σε τι ποσοστό, πανελλαδικά, έχει γίνει η διανομή των σχολικών βιβλίων”.


Σχόλιο δικό μας:
Ερωτήματα υποβάλλονται!! Απαντήσεις όμως δεν δίνονται ούτε θα δοθούν! Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα!! Και κανείς δεν λογοδοτεί για τη ζημία που προκαλεί ηθελημένα ή αθέλητα στο ελληνικό πολύπαθο δημόσιο, ακόμη και σήμερα που στραγγίζουν το αίμα των μικροσυνταξιούχων και μισθωτών για να εξοικονομήσουν τα ...ανοικονόμητα!! ΑΙΣΧΟΣ!!!

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Oι δικαστές αγωνιούν και κατακεραυνώνουν τον Υπουργό Δικαιοσύνης!



Ο Πρόεδρος της ‘Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, Χαράλαμπος Αθανασίου:   '' Γίνονται παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη''.


«Δεν είμαι αυτός που θα κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του. Παρεμβάσεις από την εκάστοτε εκτελεστική εξουσία γίνονται διαχρονικά. 
 Η εκτελεστική εξουσία σήμερα κατάφερε και έχει καθυποτάξει πλήρως τη νομοθετική.  Και αποπειράται να χειραγωγήσει και την δικαστική »  καταγγέλλει  ο  κ.  Αθανασίου.


Οι παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη πλέον είναι ολοφάνερο ότι δεν οδηγούν στην απονομή της δικαιοσύνης προς όφελος των πολιτών αλλά στην πλήρη χειραγώγηση ακόμη και των έντιμων και θαρραλέων δικαστών και στην πλήρη ατιμωρησία προς δόξα των εγκληματιών αλλοδαπών και ημεδαπών και προς απόγνωση των απροστάτευτων πολιτών αυτής της χώρας!
Αξίζει να δούμε σχόλιο ανώνυμου δικαστή στη σελίδα dikastis.gr:
Αποδεικνύει ότι υπάρχουν ευτυχώς δικαστές που αγωνιούν γι' αυτό τον τόπο και θέλουν να αποδώσουν δίκαιο αλλά μάλλον φαίνεται ότι δεν τους αφήνουν τα διαχρονικά πολιτικά κοράκια!


"Αγαπητοί αυνάδελφοι, σας καλώ όλους να διαβάσετε ολόκληρο το νόμο μέχρι τέλους. 
Μόνο μία λέξη του αρμόζει :Αίσχος! 
Επισήμως πλέον το σύνθημα του ελληνικού κράτους είναι,  "Όλοι έξω από τη φυλακή". 
Η διαδικασία ενώπιον του Μονομελούς και Τριμελούς Πλημμελειοδικείου μετατρέπεται πλέον σε ένα θέατρο, όπου εμείς θα υποδυόμαστε το δικαστή και θα βάζουμε ποινές γνωρίζοντας ότι δεν θα εκτελεστούν ποτέ. 
Καταλαβαίνετε τι επίπτωση θα έχει ο ανωτέρω νόμος στην ελληνική κοινωνία ?   Όλοι όσοι (έλληνες και αλλοδαποί) ζουν παρασιτικά σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας, κλέβοντας τον ήδη οικονομικά εξαντλημένο πολίτη αυτού του κράτους, θα δοθούν στην κοινωνία ελεύθεροι και έτοιμοι για δράση...  
Θεωρώ ότι η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων θα έπρεπε να ενημερώνει τον κόσμο και για τα τέτοιου είδους νομοθετήματα και να εκδίδει αιχμηρές ανακοινώσεις και για αυτά, διότι εν τέλει ο δικαστής υφίσταται την οργή του πολίτη που έρχεται στο Δικαστήριο και βλέπει τον κλέφτη να φεύγει ανενόχλητος, αγνωόντας ότι στην ουσία τα χέρια μας είναι δεμένα."


Αν οι δικαστές καταγγέλλουν αυτά, τότε καταλαβαίνουμε τι μας περιμένει εμάς τους πολίτες... από ένα κράτος διεφθαρμένο και ολιγαρχικό!

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Μπράβο σας !




Πώς ένιωσες βλέποντας αυτές τις σκηνές της Γερμανικής κατοχής τότε αλλά και τη σημερινή εποχή που ζούμε?
Βλέπεις πολλές άραγε διαφορές??
Προσωπικά, καμμία!
Δεν μπορώ να κάτσω και να σχολιάσω πολλά γιατί πολύ απλά και μόνο η εικόνα...και μόνο η μουσική με κάνει και νιώθω κάπως!
Τί να πρωτοσχολιάσω!
Τα φτωχά αδύνατα από την πείνα παιδιά τότε που μετά τον πόλεμο πεθαιναν για ένα ξεροκόματο ή και τη σημερινή εποχή που βλέπω τον άλλον αγκαλιά με το σκύλο και με μια κουβέρτα προσπαθώντας να ζεσταθεί ή τον άλλον που χώνεται μέχρι το κεφάλι μες στον ντενεκέ να βρει κάτι να φάει?
Πώς νιώθεις Ελληνα βλέποντς τον συνάνθρωπό σου να κοιμάται δίπλα σε σκουπίδια πάνω σ' ένα ξεσκισμένο στρώμα και να'χεις τους δοσίλογους να σου λέν πως σε γλυτώσαν από την καταστροφή?
Πώς να νιώσω βλέποντας το προεκλογικό σποτάκι του πασοκ και τα λόγια σε συνάρτηση με τις αντίστοιχες φωτό που όταν τις συγκρίνεις με τη σημερινή πραγματικότητα βλέπεις πως δεν υπάρχει διαφορά καμμία με άμεσο αποτέλεσμα την πλήρη "καταστροφή" του σπότ αυτού!
Μπραβο σας!
Τα κάνατε σκατά !


Το βίντεο απλώς αντικατοπτρίζει την Ελλάδα όπως την καταντήσατε σείς προδότες!
Το κακό είναι όμως πως έτσι θα συνεχίσει να είναι για πολλά συναπτά έτη κι αν νομίζεις κυρία μου πως θα διορθωθούν τα πράγματα...κάτσε και κοίτα το μπάσκετ όπως κάναν οι άχρηστοι στο καφε της βουλής χθές βράδυ!
Προσπαθήσατε με πολύ μα με κάκιστο τρόπο να μας πεισετε πως γλειτώσαμε την "άτακτη χρεωκοπία" ...και όλα είναι cool!
Εύγε σε όσους ψήφισαν τα νέα μέτρα!
Η Ελληνική Ιστορία θα σας ανταμείψει !
Μπράβο σας !
Με ποιον τρόπο, το γνωρίζετε!
Αλίμονο στα παιδιά και στα εγγόνια σας που όταν θα σας ρωτούν γιατί μπαμπά...γιατί μάνα , γιατί παππού σε αποκαλούν προδότη ή δοσίλογο ... θα μπορεσεις να τα κοιτάξεις στα μάτια και τους πείς ό,τι λές στον Ελληνα τόσο καιρό τώρα?
Αλλά τώρα θα μου πείς, για να μπλέξει κάποιος με την γυναίκα που την λένε "πολιτική" θα πρέπει να ξέρει να ψεύδεται, και μάλιστα πολύ καλά!
Τόσο μα τόσο καλά, που και ο ίδιος να πιστεύει αυτά που λέει!

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Οι μάσκες έπεσαν!! Η Ελλάδα μας υπό κατοχή της Γερμανοκρατούμενης Ευρώπης...

ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: enomenoiblogers



http://youtu.be/Mv10tGGlFJs



Διαβάστε το κείμενο του Παναγιώτη Τραϊανού Χρεωκοπία εδώ και τώρακαι το λόγο απάντηση στο Βενιζέλο της Κατσέλη στη Βουλή και θα δείτε την μεγάλη τους απάτη και το στυγνό εκβιασμό αυτών που μας βάζουν στον καταστροφικό δανεισμό με το αζημίωτο το δικό τους, αφού εισπράττουν προμήθειες από κάθε εκταμίευση δόσης... φυσικά!
Κι ας το διαψεύσουν αν μπορούν!
-----------------
Και να που ξημέρωσε κι αυτό το παγωμένο Σαββατοκύριακο της 11 του Φλεβάρη του 2012...
Το κορμί παγωμένο, η ψυχή λυπημένη, το βλέμμα θολό και η καρδιά οργισμένη μέχρι θανάτου...
Διηγήσεις των γονιών ή των παπούδων μας για τη Γερμανική Κατοχή του Β΄ παγκόσμιου πολέμου, ζωντανεύουν ξανά και γίνονται σκηνές live της σημερινής στυγνής πραγματικότητας...
Ο "Τσολάκογλου" ξεπήδησε από τον τάφο του με τα νέα φρικτά και ανέκφραστα προσωπεία των σημερινών δοσίλογων της πατρίδας μας... Οι φράσεις πείνα, ανεργία, ανασφάλεια, παγωνιά, θάνατος ξανά στο προσκήνιο του θεάτρου της Ελληνικής μας φαρσοκωμωδίας...
Οι ντόπιοι Ναζί και γερμανοτσολιάδες της Νέας Τάξης Πραγμάτων ολοκλήρωσαν την προδοσία τους και παρέδωσαν τη χώρα αφαιμαγμένη από τους ίδιους και ξέπνοη πλέον στα χέρια των αιώνιων εχθρών της, στα χέρια αυτών που κάποτε εξαιτίας της έχασαν τον απάνθρωπο πόλεμό τους κατά της ανθρωπότητας και ποτέ δεν της το συγχώρεσαν, στα χέρια αυτών που ακόμη της χρωστάνε δισεκατομμύρια για αποζημιώσεις πολέμου και σήμερα στραγγίζουν και την τελευταία ελπίδα μας για να γεμίσουν τα απύθμενα πυθάρια του παρανοϊκού κερδοσκοπικού τους μένους...
Η πίκρα μεγαλύτερη εκείνης των προγόνων μας... Σήμερα η παράδοση της χώρας μας έγινε υπό την αιγίδα και με την αδίστακτη πρωτοβουλία αυτών που νομίζαμε φίλους, αυτών που κατά κύριο λόγο μετά τη μεταπολίτευση κυβέρνησαν το καράβι μας δείχνοντας φαινομενικά ότι θέλουν να το οδηγήσουν σε ασφαλή νερά και απάνεμα λιμάνια μα τελικά αποδείχθηκε ότι το οδήγησαν με την αγαστή συνεργασία και της δήθεν δεξιάς αντιπολίτευσής τους, κατευθείαν στα σαγόνια των πιο αιμοσταγών διεθνών οικονομικών καρχαριών και στα σκοτάδια του παγωμένου βυθού των διεθνών μυστικών στοών και λεσχών τους!


H φωτογραφία από το ιστολόγιο της Ανατολής
H φωτογραφία από το ιστολόγιο της Ανατολής


Το 1940 ο λαός έστω και με το στόμα του τότε δικτάτορα Μεταξά, βροντοφώναξε ΟΧΙ στους κατακτητές... Σήμερα παραδίδεται χωρίς όρους, χωρίς λέξεις, χωρίς κανένα αγώνα...
Διαπραγματεύονται λένε οι θεομπαίχτες για το συμφέρον της Ελλάδας... Νύχτα μέρα διαπραγματεύονται μυστικά και φανερά... Για μας λένε!!... για να μας "σώσουν"...
Συγχωρέστε με αλλά αδυνατώ να τους πιστέψω όσο καλόπιστη κι αν είμαι.
Ρωτώ:
Πώς είναι δυνατόν αυτοί που ανατράφηκαν, σπούδασαν και βίωσαν σ' όλη τη ζωή τους αγόγγυχτα, μέσα σε χλιδή και απέραντη σπατάλη... υποθάλπτοντας και εκτρέφοντας την απέραντη διαφθορά, να μου ζητούν εμένα που τίποτε δεν μου χαρίστηκε και αν επιβίωσα το έκανα με κόπους και αξίες, να πάψω και να τρώω ακόμη για να ..."σώσουμε" την Ελλάδα...?
Πώς είναι δυνατόν να με εκπροσωπούν και να μάχονται για μένα τον άνεργο, τον πεινασμένο, τον ανασφάλιστο, κατακλεμένο από τους ίδιους και τις κουστωδίες τους και ανήμπορο να κατανοήσω ακόμη και τη δύναμή μου ως λαού, άνθρωποι με αδιάντροπες φάτσες σαν του Βενιζέλου και του Πάγκαλου, με αμύθητες περιουσίες, με αμέτρητα ακίνητα και κινητά και με ανέλιξή τους στα ύπατα αξιώματα μιας πολιτείας χωρίς κανένα έργο, χωρίς κανέναν κόπο, χωρίς καμία αξία?
Πώς είναι δυνατόν να μου ζητούν να πιστέψω πώς ένας καλοπληρωμένος γερμανοθραφής τραπεζίτης, σύμβουλος μέχρι τώρα των δοσίλογων της Goldman Sachs, με ανέκφραστο πρόσωπο και με φωνή σαν από κομπιούτερ πονάει για το δίκιο της χώρας μου, πονάει για το δίκιο το δικό μου και όλων των αδικημένων του ελληνικού λαού ?
Οι μάσκες έπεσαν, τα δόντια φάνηκαν και η καταιγίδα έφθασε...
ΤΩΡΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ... ΚΙ ΑΣ ΑΡΓΗΣΑΜΕ...
ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ, ΤΟ ΠΙΟ ΣΑΦΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΠΑΡΟΝ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ γεμίζοντας ακόμη και σήμερα τα θυλάκιά τους με μαύρο και άκοπο χρήμα!!
ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ! και ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΛΕΦΤΕΡΙΑ!



"Αργός θάνατος από πείνα.."

ΛΗΦΘΗΚΕ ΑΠΟ: enomenoiblogers



"Αργός θάνατος από πείνα.."


Αυτά έλεγε τότε ο κύριος αυτός! Μια Ελλάδα με δυνατή φωνή...μια Ελλάδα με ποίλτες να δουλεύουν...να χτίσουμε...Με λένε..
Αυξάνουμε συντάξεις...!
Θα...θα....δεν θα ...αλλά θα κάνουμε...αυτό....θα...!
Βρέ άει στο διάολο!!!
Ορίστε τί έλεγε τότε!
Δε ντρέπεται λίγο ρε σύ ο αλητήριος αυτός!
Τί έχετε να μας πείτε τώρα κύριε που κόβεις φάρμακα σε κόσμο και κοσμάκη..τί έχεις να πείς τώρα?
Τί έχετε να πείτε κύριε που μειώνεις μισθούς και συνταξεις και δεν τελειώσατε ακόμη ...το 'πε και η τρόϊκα το καλοκαιράκι θα επιστρέψουν?
Τί έχεις να πείς...για το χαρτοφυλάκιό σου??
Για ποια ισότητα...για ποια ισονομία μιλάτε?
Δείτε και το παρακάτω βιντεάκι που για όσους δεν γνωρίζουν αγγλικά ο εν λόγω δημοσιογράφος, λέει το αυτονόητο!


Πως η συνταγή του μνημονίου φέρνει στην Ελλάδα φτώχεια, παιδιά που πεινάνε...που λιμοκτονούν!
Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι επικίνδυνη και οι εξελίξεις ακόμη πιο επικίνδυνες!
"Αργός θάνατος από πείνα" !
"Εχουμε παιδιά να λυποθυμουν στα σχολεία αφού δεν παίρνουν ένα καλό πρωϊνο" !
"Υπάρχει κόσμος που πεινάει!"
"Ζητάει ο κόσμος ΕΚΛΟΓΕΣ!"
Και ο δημοσιογράφος συνεχίζει λέγοντας πως "πιο εύκολο είναι αύριο είναι να δούμε τον ήλιο να ανατέλλει από τη δύση παρά το IMF να μας καλυτερέψει τη ζωή και να επιστρέψουμε στα καλύτερα.." και συμφωνεί με όλα αυτά θα ήθελα να σας τονίσω Ελληνες!
Εσείς πολιτικοί της κακιάς ώρας βλέποντας άραγε το βίντεο αυτό τί νιώθετε?
Αλλά ξέχασα!
Πώς να νιώσετε χωρίς καρδιά !!



Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Κ. Σημίτης: Πάψαμε να ζούμε με δανεικά (15-06-2000)



ΑΠΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ BLOGGERS

Από την “Ημερησία on line” της 15.06.2000

O πρωθυπουργός K. Σημίτης μίλησε χθες στην ημερίδα που διοργάνωσε η Eθνική Tράπεζα με θέμα: ONE. H Eλλάδα στην Eυρώπη.


H απαρχή μιας νέας πρόκλησης» παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας K. Στεφανόπουλου, χαρακτήρισε «ιστορική στιγμή» την...ένταξη της χώρας μας στην ONE.


«H ένταξη της Eλλάδας στην ONE αποτελεί μια τεράστια ποιοτική αλλαγή για τη χώρα και το μεγαλύτερο αναπτυξιακό άλμα της ιστορίας της», επισήμανε και υπογράμμισε:


«Για πρώτη φορά δεν έχουμε πρόβλημα προϋπολογισμού στη χώρα. Πάψαμε επιτέλους να ζούμε με δανεικά.Tο ευρώ είναι ένα ισχυρό εργαλείο που θα δημιουργήσει ένα καλύτερο μέλλον για τους Eλληνες». Eξάλλου ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε την πρωτοβουλία της κυβέρνησης να οργανώσει και να προσφέρει σε 450 μαθητές που θα αριστεύσουν στις φετινές εξετάσεις της B’ Λυκείου μια επίσκεψη σε χώρα της EΕ στα τέλη Aυγούστου – αρχές Σεπτεμβρίου. H μετάβαση και η διαμονή μαθητών και συνοδών θα καλυφθούν από την Πολιτεία και θα κοστίσουν 200 εκατ. δρχ.


Eν τω μεταξύ, από το πρωί ο πρωθυπουργός έχει διαδοχικές συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς, με αφορμή την απόφαση ένταξης της χώρας μας στην Oικονομική και Nομισματική Eνωση και στη ζώνη του ευρώ που θα ληφθεί στο πλαίσιο των εργασιών της Συνόδου Kορυφής στη Φέιρα της Πορτογαλίας.


Πρώτος θα επισκεφθεί το Mέγαρο Mαξίμου στις 10.00 ο πρόεδρος της NΔ K. Kαραμανλής, μια συνάντηση που εκτός των άλλων αναμένεται με ενδιαφέρον καθώς είναι η πρώτη μεταξύ των δύο ανδρών μετά τις εκλογές της 9ης Aπριλίου και θα ακολουθήσουν στις 10.45 η γενική γραμματέας του KΚΕ Eλλάδος Aλ. Παπαρήγα και στις 11.30 ο πρόεδρος του ΣYN Nίκος Kωνσταντόπουλος.


Eπίσης στις 12.30 το μεσημέρι ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΓΣEE Xρήστο Πολυζωγόπουλο και στις 14.00 με την ηγεσία του ΣEB αποτελούμενη από τον Λευτέρη Aντωνακόπουλο και τον Oδυσσέα Kυριακόπουλο.


http://kavvathas.wordpress.com, μέσω bromoskylo

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΚΡΥΦΤΕΙΤΕΕΕΕΕ !!!

Προσπαθούν συνεχώς αρκετοί στο διαδίκτυο να μας τρομοκρατήσουν πως αύριο πάμε για χρεωκοπία!
Μάλιστα! Προσωπικά δεν με αφορά!
Γιατί?
Οχι κυρία μου!!! Γνωρίζω γιατί φρόντισα να ενημερωθώ τί σημαίνει χρεωκοπία, αλλά βλέποντας τον διπλανό χωμένο στον σκουπιδουντενεκέ να ψάχνει για ένα κομμάτι χωμί..βλέποντας τον γνωστό μου να τρέχει να σηκώσει ό,τι του απέμεινε στην τράπεζα όχι μόνο να πληρώσει αυτά που οφειλει μηνιαίως αλλά γιατί τρέμει μπας και του φάνε κι αυτά που έχει στους τοκογλύφους που αυτοαποκαλούνται "τράπεζες"....
Τα μέτρα που θα κληθεί η ατελείωτη αυτή "δοτή" κυβέρνηση να πάρει όσον αφορά τις τράπεζες ποια είναι?
ΚΑΝΕΝΑ !!!
Και ας επανέλθω...
Ποια η διαφορά της σημερινής πραγματικότητας από την χρεωκοπία?
Κάποτε άκουγα από τη γιαγιά μου να μου λέει πως οι μεγάλες πόλεις πείνασαν μετά τον πόλεμο...πέθαινε κόσμος...ερχόταν ο μαυραγορίτης με το κοστουμάκι του και σου δινε 1 σακουλάκι που είχε ακόμη και χρυσά δόντια μέσα (χωρίς υπερβολή) για ένα σακουλάκι αλεύρι ή τραχανά!
Αυτό γίνεται σήμερα...αφού ακούω πως συσσίτια μοιράζονται στα σχολεία και ξηρά τροφή!
Γνωστοί μου φίλοι δεν δίνουν τίποτα στα παιδιά τους να φάνε αλλά ξηρά τροφή!
Ακου κυρία μου τί γίνεται!
Ακους την μέρκελ να λέει πως δεν μπορεί να πιστέψει πως η Ελλάς δεν θα είναι στην ΕΕ και πως δεν θα έχει καμμία   αν η Ελλάδα βγεί από την ΕΕ ενώ η άλλη η επίτροπος είπε πως δεν έγινε και τίποτε 1 χώρα λιγότερο ενώ την επανέφερε ο Μπαρόζο στην τάξη την επομένη..!
Η άλλη βουλευτίνα του ΠΑΣΟκ θεώρησε μεγάλη και σοβαρή ενέργεια που ο τρεχαλητής μας παρεχώρησε τη θέση του...!
Και έχεις τους άλλους για 3η συνεχόμενη μέρα συγκεντρωμένους αγκαλίτσα με το χαρτί που τους μοίρασαν οι τροϊκανοί καθισμένους να συσκέφτονται..να συσκέφτονται!
Μα καλά...τόσα χρόνια που το ψήφισαν το σκατομνημόνιο αυτό τί κάναν?
Τι ωραία! Το υπέγραψαν...αυτά που έλεγε εκτός τις μειώσεις μισθών και λοιπών τα έκαναν !!
Ανοιγμα επαγγελμάτων ...μείωση δαπανών στα υπουργεία τους?
ΟΧΙ κυρία μου σκέφτονται πως θα βρούν τα λεφτά!
Πώς! Περικοπές πρέπει να κάνουν αλλά ΟΧΙ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ!!
Πώς θα βρούν τα λεφτά σκέφτεσαι?
Βάζοντας χέρι στην τσεπούλα σου και παίρνοντάς σου και το ύφασμα της τσέπης σου!
Γιατί κυρία μου δεν κόβονται τελείως μα τελείως οι βουλευτικές αποζημιώσεις? Μιλάμε για πολύ "παρά" κει πέρα αν το κάνουν αυτό!
Εστω για κάμποσο καιρό ρε αγόρι μου...μέχρι να βγούμε από την τεράστια αυτή κρίση!
Γιατί δεν μειώνουν τις ατελείωτες δαπάνες των υπουργείων τους?
Αποφασίζεται κυρία μου σήμερα τα νέα χαράτσια, τα νέα μνημόνια, τα νέα λουκέτα, σίγουρα θ' αλλάξουν και τον Εθνικό μας Υμνο γιατί...δεν υπάρχει λόγος να τον ακούμε κυρία μου αφού ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ δεν υπάρχει εδώ και πάαααρα πολλά χρόνια!
Ο άλλος που πολύ ξύλο θέλει και φοβάται πως θα φάει γι' αυτό γύρισε και ζήτησε άκουσον... τις διαβεβαιώσεις των θεσμικών οργάνων της Πολιτείας το Ελεγκτικό Συνέδριο, την Τράπεζα της Ελλάδος ή το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους για τη νομιμότητα της νέας δανειακής σύμβασης, και ότι τα μέτρα που θα συμφωνηθούν στο πλαίσιο του νέου προγράμματος θα είναι σύννομα θέτει ως προϋπόθεση ο γνωστός και μη εξαιρετός "περιστεράς", για να συναινέσει στη σύμβαση.
«Δεν μπορούμε να πάμε να πούμε ένα ναι ή ένα όχι, χωρίς να έχουμε τη διαβεβαίωση της Πολιτείας, ότι η νέα σύμβαση είναι σύννομη», τόνισε, ενώ γνωστοποίησε ότι...με επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό, ζήτησε να έχει απαντήσεις από θεσμικά όργανα όπως η Τράπεζα της Ελλάδας για το αν τα νέα μέτρα θα βγάλουν, όπως είπε, τη χώρα από το λαβύρινθο.
Ο "περιστεράς" νοιάζεται για το τί λέει το ένα χαρτί ή το άλλο αλλά τον Ελληνικό λαό τον ρωτά κανείς τί θέλει?
ΟΧΙ!
Απο την άλλη έχεις και τα σκατοκάναλα και τα παπαγαλάκια να σου πετάνε κάτι δημοσκοπήσεις φτιαχτές και μου βγάζουν τον  πουθενά, τον ασημο, τον ποιος είν' αυτός καλέ...άκου ρε σύ τον κουβέλη με υψηλό ποσοστό!!
Κατασκευάζουν το λοιπόν οι μεγάλοι και τρανοί καναλάρχες ένα αρχηγό να τον πασάρουν στον Ελληνα κι αυτός να τον αποδεχτεί ως σωτήρα...που να τρέχεις να βρείς τώρα καινούργιο!
Οσον αφορά τους άλλους? Μπορεί να θέλουν ακουσον ...το κόμμα τους αλλά όχι τους ιδίους! Για πάρε παράδειγμα τον "κωλοτούμπα" θέλουν το κόμμα του αλλά όχι τον ίδιο αλλά πώς να σε θέλουν αφού οι κωλοτούμπες σου δεν έχουν τελειωμό!
Προτιμώ τον Τσίπρα στην τελική!
Για τον ΓΑΠ τί να πώ...αστο καλύτερα! Είναι στ' αζήτητηα αυτός !! Πάει για "καριέρα" στο εξωτερικό!!
Ο τρελαντώνης όπως τον αποκάλεσε ο άλλος ο "περιστεράς",....άστον δεν κάνεις για πρωθυπουργός ρε μεγάλε! Τα σκάτωσες κι εσύ!
 Ο "δοτός" !?? Τί να πείς για τον κύριο με την αφράτη μούρη λές κι είναι  γιομάτος με μπότοξ να σου λέει το θυμόσαστε κείνο το τρομερό "ωραία γιορτή..." τότε καλέ με τους απόρους και τα συσσίτια???
Βέβαια....βέβαια!!
Τελικά είμαστε σε καλό δρόμο!
             ΚΡΥΦΤΕΙΤΕΕΕΕΕ !!!

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ   enomenoiblogers

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Πολιτικάντηδες asshole !!



Το λοιπόν κυρία μου τί γινεται τώρα?


Είχαμε τον άλλον τον "περιστερά" που το συγκεκριμένο άτομο πρωϊ θα σου πεί το "x" και μέσα σε 2' ακριβώς θα σου πεί το ακριβώς αντίθετο! Αυτός ο πατριώτης που δεν μπόρεσε κυρία μου...δεν προλάβαινε να διαβάσει το μνημόνιο βγαίνει και λέει στα κανάλια από χτές, όλο παπαριές!


Πως αυτοί που κάναν το μνημόνιο 1 και δεν τα κατάφεραν δεν θα μπορέσουν και το άλλο...και να φύγουν οι υπουργοί του πασοκ κι άλλες τρίχες του κώλου!


Ακολουθεί ο ΓΑΠ που κάθεται στη γωνία χωρίς να μιλά καθόλου (εννοείται αυτό...τί άλλο θα έκανε άραγε...) και περιμένει απλώς την έκβαση των γεγονότων!


Εχουμε και τον άλλον τον αντωνάκη εννοώ, να σου λέει πως κάνουν σκληρές διαπραγματεύσεις και άλλα τέτοια!


Κι εγώ σε ρωτώ το εξής κύριε αντωνάκη μας !!


Γιατί δεν οδηγείς τη χωρα σε εκλογές ώστε ο λαός ν' αποφασίσει αν θέλει να κυβερνάται από σας τους πολιτικάντηδες-μαριονέτες?


Εκτός αν θές πρώτα να δεσμευτούμε με τη νέα δανειακή σύμβαση και να το κάνεις μετά?


Και τέλος, έχεις κα ιτον "σωτήρα" μας τον yesman τον "δοτό" μας που τα ξέρει όλα! παίζει τις αγορές στα δάκτυλα μιας κει είναι μέλος της τριμελούς! Δε θυμόσαστε πώς χαιρόταν ο "περιστεράς" που ο "δοτός" ήταν μέλος και άρα οι δικοί του δεν θα αφήσουν την Ελλάδα να χρεωκοπήσει...κάπως έτσι δεν μας το είχε πεί?


Αυτοί κυρία μου νοιάζονται μπας και πάνε για εκλογές και μετά θα δούν"τι εστί βερύκοκκο" !


ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ "ΔΟΤΗΣ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ....γιατί συμφώνησαν για ούλα!


Από την άλλη βεβαίως...βεβαίως έχεις τα πορνοκάναλα που σου σερβίρουν όλες τις μ@λ@#ες του κώλου και είναι δίπλα τους και τους σιγοντάρουν και σύ κάπου στο χαμό, προσπαθείς απλά να βγάλεις άκρη και ν' αντέξεις ίσως την επόμενη μέρα!


Αναδημοσίευση απο enomenoiblogers.

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

ΜΗ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΕΣΤΕ!! ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ!!


 




Διαβάσαμε στο ΠΡΕΖΑ TV ότι Συμφωνα με δημοσίευμα του BBC, η Google εκτος απο την πολιτικη απορρητου,απο τη 1η Μαρτιου 2012 αλλαζει τη πολιτικη της και στα blogs.
Oλα τα blogs της πλατφορμας blogspot.com ,θα αλλαξουν τον επομενο μηνα domain αυτοματα και θα εχουν καταληξη , αναλογα με τη χωρα απο τη οποια βγαινουν , απο την οποια γινονται δηλαδη οι περισσοτερες αναρτησεις.
Τι σημαινει αυτο;;;
Τα blogs που βγαινουν απο την Ελλαδα και ειναι της Google, απο 1η Μαρτιου 2012 θα εχουν την καταληξη blogspot.com.gr πραγμα το οποιο σημαινει πως πλεον θα υπαγονται στην Ελληνικη νομοθεσια και θα μπορει να γινεται αρση του απορρητου ακομη και για συκοφαντικη δυσφημιση!!!
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ BLOGS ΚΑΘΩΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΛΟΓΟΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΟΥ BLOGSPOT, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ.
ΚΡΙΜΑ...ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ.
Διαβαστε το δημοσιευμα του BBC εδω 



Θεωρούμε ότι άδικα πανικοβάλεται ο κόσμος. Αυτό στην Ελλάδα τουλάχιστον με το παρόν σύνταγμα και την παρούσα νομοθεσία μας δεν μπορεί να γίνει. Πολύ περισσότερο δεν μπορεί να γίνει αφού αυτό, όπως το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μας ενημερώνει θα αντιβαίνει ευθέως στην  Ευρωπαϊκή Οδηγία 2002/58/ΕΚ,  που έχει γίνει ήδη νόμος του Κράτους μας, μετά την κύρωσή της με το ν. 3917/2011 που ισχύει από 25-5-2011!

Απαγορεύεται συνεπώς η διεύρυνση της άρσης του απορρήτου σε αδικήματα εκτός του κακουργηματικού πεδίου και ήδη στην καταγγελία μας στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο που κάναμε κατά του υπουργού Δικαιοσύνης Παπαϊωάννου για τη σύσταση της επιτροπής που θα θεσμοθετούσε για την άρση της ανωνυμίας των blogs και σε αδικήματα όπως η συκοφαντική δυσφήμηση, πήραμε την παρακάτω απάντηση που μας επιβεβαιώνει ότι κάθε τέτοια προσπάθεια όπως επανειλημμένα φωνάζουμε είναι παράνομη και αντιβαίνει ευθέως στην ως άνω ευρωπαϊκή οδηγία!
Δείτε παρακάτω την απάντηση που στάλθηκε ταχυδρομικά από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σε αναγνώστες μας που είχαν καταγγείλει τον υπουργό και την επιτροπή του, με την οποία μας ενημερώνουν ότι η αναφορά μας είναι παραδεκτή και ότι ήδη διεξάγεται προκαταρκτική έρευνα για τη συλλογή των απαιτούμενων πληροφοριών για το θέμα που καταγγείλαμε!

Άλλωστε και πριν την κύρωση της ως άνω ευρωπαϊκής οδηγίας και την ενσωμάτωσή της στο εσωτερικό μας δίκαιο, με βάση το άρθ. 19 του Συντάγματος και τον εκτελεστικό του νόμο 2225/1994 η άρση του απορρήτου στο διαδίκτυο επιτρεπόταν και πάλι μόνο στα αναφερόμενα στον παραπάνω νόμο σοβαρά εγκλήματα και κυρίως κακουργήματα. Δείτε για πληρέστερη ενημέρωσή σας την ανάρτησή μας με τίτλο Άρση απορρήτου στο διαδίκτυο...

Αναρτήθηκε από enomenoiblogers

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Εξώδικο Εφραίμ στον Βαξεβάνη για το "Κουτί της Πανδώρας" Δείτε απόσπασμα από όσα λέει ο παραιτηθείς αντεισαγγελέας Εφετών, Ηλίας Κολιούσης.


Εξώδικο προς τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη και την εκπομπή το "Κουτί της Πανδώρας" απέστειλε ο ηγούμενος Εφραίμ με αφορμή εκπομπή που θα παίξει σήμερα σχετικά με το Βατοπέδι.
Μάλιστα, ο Εφραίμ κοινοποίησε το εξώδικο και στο ΕΣΡ για να μην παίξει η εκπομπή.
"Καλημέρα. Σήμερα στις 23:00 στη ΝΕΤ έχουμε εξώδικο ακολουθία. Ψάλει βεβαίως ο Εφραίμ", έγραψε σήμερα ο δημοσιογράφος στο Twitter τουενώ χθες είχε γράψει "Μόλις ο Εφραίμ έστειλε εξώδικο στην Πανδώρα ενώ ζητά και την προκαταβολική παρέμβαση του ΕΣΡ για να μην παίξει η εκπομπή".
Ο δημοσιογράφος σήμερα θα παρουσιάσει στην εκπομπή του ρεπορτάζ με τον τίτλο "Το Βατοπέδι σε νούμερα", όπου θα παρουσιάσει δύο έρευνες αποκαλύπτουν πού πήγε το χρήμα του Βατοπεδίου, ποιοι το χειρίστηκαν και πώς το απέκτησαν.
"Ένα δαίδαλο από χρηματικές συναλλαγές, πολιτικές διασυνδέσεις και σίγουρα όχι προσευχές", σχολιάζει ο δημοσιογράφος στην ιστοσελίδα του.
Μάλιστα, στην εκπομπή για πρώτη φορά μιλά ο παραιτηθείς αντεισαγγελέας Εφετών, Ηλίας Κολιούσης που χειριζόταν την υπόθεση του Βατοπεδίου και αποκαλύπτει, τις πιέσεις που του ασκήθηκαν, τα στοιχεία που απέκρυβε ο Άρειος Πάγος και τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση.
Σημειώνεται ότι την Δευτέρα ο Εφραίμ υπέβαλε αίτηση αποφυλάκισης.
Δείτε απόσπασμα από όσα λέει ο παραιτηθείς αντεισαγγελέας Εφετών, Ηλίας Κολιούσης: