Σελίδες

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

ΜΗ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΕΣΤΕ!! ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ!!


 




Διαβάσαμε στο ΠΡΕΖΑ TV ότι Συμφωνα με δημοσίευμα του BBC, η Google εκτος απο την πολιτικη απορρητου,απο τη 1η Μαρτιου 2012 αλλαζει τη πολιτικη της και στα blogs.
Oλα τα blogs της πλατφορμας blogspot.com ,θα αλλαξουν τον επομενο μηνα domain αυτοματα και θα εχουν καταληξη , αναλογα με τη χωρα απο τη οποια βγαινουν , απο την οποια γινονται δηλαδη οι περισσοτερες αναρτησεις.
Τι σημαινει αυτο;;;
Τα blogs που βγαινουν απο την Ελλαδα και ειναι της Google, απο 1η Μαρτιου 2012 θα εχουν την καταληξη blogspot.com.gr πραγμα το οποιο σημαινει πως πλεον θα υπαγονται στην Ελληνικη νομοθεσια και θα μπορει να γινεται αρση του απορρητου ακομη και για συκοφαντικη δυσφημιση!!!
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ BLOGS ΚΑΘΩΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΛΟΓΟΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΟΥ BLOGSPOT, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ.
ΚΡΙΜΑ...ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ.
Διαβαστε το δημοσιευμα του BBC εδω 



Θεωρούμε ότι άδικα πανικοβάλεται ο κόσμος. Αυτό στην Ελλάδα τουλάχιστον με το παρόν σύνταγμα και την παρούσα νομοθεσία μας δεν μπορεί να γίνει. Πολύ περισσότερο δεν μπορεί να γίνει αφού αυτό, όπως το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μας ενημερώνει θα αντιβαίνει ευθέως στην  Ευρωπαϊκή Οδηγία 2002/58/ΕΚ,  που έχει γίνει ήδη νόμος του Κράτους μας, μετά την κύρωσή της με το ν. 3917/2011 που ισχύει από 25-5-2011!

Απαγορεύεται συνεπώς η διεύρυνση της άρσης του απορρήτου σε αδικήματα εκτός του κακουργηματικού πεδίου και ήδη στην καταγγελία μας στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο που κάναμε κατά του υπουργού Δικαιοσύνης Παπαϊωάννου για τη σύσταση της επιτροπής που θα θεσμοθετούσε για την άρση της ανωνυμίας των blogs και σε αδικήματα όπως η συκοφαντική δυσφήμηση, πήραμε την παρακάτω απάντηση που μας επιβεβαιώνει ότι κάθε τέτοια προσπάθεια όπως επανειλημμένα φωνάζουμε είναι παράνομη και αντιβαίνει ευθέως στην ως άνω ευρωπαϊκή οδηγία!
Δείτε παρακάτω την απάντηση που στάλθηκε ταχυδρομικά από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σε αναγνώστες μας που είχαν καταγγείλει τον υπουργό και την επιτροπή του, με την οποία μας ενημερώνουν ότι η αναφορά μας είναι παραδεκτή και ότι ήδη διεξάγεται προκαταρκτική έρευνα για τη συλλογή των απαιτούμενων πληροφοριών για το θέμα που καταγγείλαμε!

Άλλωστε και πριν την κύρωση της ως άνω ευρωπαϊκής οδηγίας και την ενσωμάτωσή της στο εσωτερικό μας δίκαιο, με βάση το άρθ. 19 του Συντάγματος και τον εκτελεστικό του νόμο 2225/1994 η άρση του απορρήτου στο διαδίκτυο επιτρεπόταν και πάλι μόνο στα αναφερόμενα στον παραπάνω νόμο σοβαρά εγκλήματα και κυρίως κακουργήματα. Δείτε για πληρέστερη ενημέρωσή σας την ανάρτησή μας με τίτλο Άρση απορρήτου στο διαδίκτυο...

Αναρτήθηκε από enomenoiblogers

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου