Σελίδες

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΚΡΥΦΤΕΙΤΕΕΕΕΕ !!!

Προσπαθούν συνεχώς αρκετοί στο διαδίκτυο να μας τρομοκρατήσουν πως αύριο πάμε για χρεωκοπία!
Μάλιστα! Προσωπικά δεν με αφορά!
Γιατί?
Οχι κυρία μου!!! Γνωρίζω γιατί φρόντισα να ενημερωθώ τί σημαίνει χρεωκοπία, αλλά βλέποντας τον διπλανό χωμένο στον σκουπιδουντενεκέ να ψάχνει για ένα κομμάτι χωμί..βλέποντας τον γνωστό μου να τρέχει να σηκώσει ό,τι του απέμεινε στην τράπεζα όχι μόνο να πληρώσει αυτά που οφειλει μηνιαίως αλλά γιατί τρέμει μπας και του φάνε κι αυτά που έχει στους τοκογλύφους που αυτοαποκαλούνται "τράπεζες"....
Τα μέτρα που θα κληθεί η ατελείωτη αυτή "δοτή" κυβέρνηση να πάρει όσον αφορά τις τράπεζες ποια είναι?
ΚΑΝΕΝΑ !!!
Και ας επανέλθω...
Ποια η διαφορά της σημερινής πραγματικότητας από την χρεωκοπία?
Κάποτε άκουγα από τη γιαγιά μου να μου λέει πως οι μεγάλες πόλεις πείνασαν μετά τον πόλεμο...πέθαινε κόσμος...ερχόταν ο μαυραγορίτης με το κοστουμάκι του και σου δινε 1 σακουλάκι που είχε ακόμη και χρυσά δόντια μέσα (χωρίς υπερβολή) για ένα σακουλάκι αλεύρι ή τραχανά!
Αυτό γίνεται σήμερα...αφού ακούω πως συσσίτια μοιράζονται στα σχολεία και ξηρά τροφή!
Γνωστοί μου φίλοι δεν δίνουν τίποτα στα παιδιά τους να φάνε αλλά ξηρά τροφή!
Ακου κυρία μου τί γίνεται!
Ακους την μέρκελ να λέει πως δεν μπορεί να πιστέψει πως η Ελλάς δεν θα είναι στην ΕΕ και πως δεν θα έχει καμμία   αν η Ελλάδα βγεί από την ΕΕ ενώ η άλλη η επίτροπος είπε πως δεν έγινε και τίποτε 1 χώρα λιγότερο ενώ την επανέφερε ο Μπαρόζο στην τάξη την επομένη..!
Η άλλη βουλευτίνα του ΠΑΣΟκ θεώρησε μεγάλη και σοβαρή ενέργεια που ο τρεχαλητής μας παρεχώρησε τη θέση του...!
Και έχεις τους άλλους για 3η συνεχόμενη μέρα συγκεντρωμένους αγκαλίτσα με το χαρτί που τους μοίρασαν οι τροϊκανοί καθισμένους να συσκέφτονται..να συσκέφτονται!
Μα καλά...τόσα χρόνια που το ψήφισαν το σκατομνημόνιο αυτό τί κάναν?
Τι ωραία! Το υπέγραψαν...αυτά που έλεγε εκτός τις μειώσεις μισθών και λοιπών τα έκαναν !!
Ανοιγμα επαγγελμάτων ...μείωση δαπανών στα υπουργεία τους?
ΟΧΙ κυρία μου σκέφτονται πως θα βρούν τα λεφτά!
Πώς! Περικοπές πρέπει να κάνουν αλλά ΟΧΙ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ!!
Πώς θα βρούν τα λεφτά σκέφτεσαι?
Βάζοντας χέρι στην τσεπούλα σου και παίρνοντάς σου και το ύφασμα της τσέπης σου!
Γιατί κυρία μου δεν κόβονται τελείως μα τελείως οι βουλευτικές αποζημιώσεις? Μιλάμε για πολύ "παρά" κει πέρα αν το κάνουν αυτό!
Εστω για κάμποσο καιρό ρε αγόρι μου...μέχρι να βγούμε από την τεράστια αυτή κρίση!
Γιατί δεν μειώνουν τις ατελείωτες δαπάνες των υπουργείων τους?
Αποφασίζεται κυρία μου σήμερα τα νέα χαράτσια, τα νέα μνημόνια, τα νέα λουκέτα, σίγουρα θ' αλλάξουν και τον Εθνικό μας Υμνο γιατί...δεν υπάρχει λόγος να τον ακούμε κυρία μου αφού ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ δεν υπάρχει εδώ και πάαααρα πολλά χρόνια!
Ο άλλος που πολύ ξύλο θέλει και φοβάται πως θα φάει γι' αυτό γύρισε και ζήτησε άκουσον... τις διαβεβαιώσεις των θεσμικών οργάνων της Πολιτείας το Ελεγκτικό Συνέδριο, την Τράπεζα της Ελλάδος ή το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους για τη νομιμότητα της νέας δανειακής σύμβασης, και ότι τα μέτρα που θα συμφωνηθούν στο πλαίσιο του νέου προγράμματος θα είναι σύννομα θέτει ως προϋπόθεση ο γνωστός και μη εξαιρετός "περιστεράς", για να συναινέσει στη σύμβαση.
«Δεν μπορούμε να πάμε να πούμε ένα ναι ή ένα όχι, χωρίς να έχουμε τη διαβεβαίωση της Πολιτείας, ότι η νέα σύμβαση είναι σύννομη», τόνισε, ενώ γνωστοποίησε ότι...με επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό, ζήτησε να έχει απαντήσεις από θεσμικά όργανα όπως η Τράπεζα της Ελλάδας για το αν τα νέα μέτρα θα βγάλουν, όπως είπε, τη χώρα από το λαβύρινθο.
Ο "περιστεράς" νοιάζεται για το τί λέει το ένα χαρτί ή το άλλο αλλά τον Ελληνικό λαό τον ρωτά κανείς τί θέλει?
ΟΧΙ!
Απο την άλλη έχεις και τα σκατοκάναλα και τα παπαγαλάκια να σου πετάνε κάτι δημοσκοπήσεις φτιαχτές και μου βγάζουν τον  πουθενά, τον ασημο, τον ποιος είν' αυτός καλέ...άκου ρε σύ τον κουβέλη με υψηλό ποσοστό!!
Κατασκευάζουν το λοιπόν οι μεγάλοι και τρανοί καναλάρχες ένα αρχηγό να τον πασάρουν στον Ελληνα κι αυτός να τον αποδεχτεί ως σωτήρα...που να τρέχεις να βρείς τώρα καινούργιο!
Οσον αφορά τους άλλους? Μπορεί να θέλουν ακουσον ...το κόμμα τους αλλά όχι τους ιδίους! Για πάρε παράδειγμα τον "κωλοτούμπα" θέλουν το κόμμα του αλλά όχι τον ίδιο αλλά πώς να σε θέλουν αφού οι κωλοτούμπες σου δεν έχουν τελειωμό!
Προτιμώ τον Τσίπρα στην τελική!
Για τον ΓΑΠ τί να πώ...αστο καλύτερα! Είναι στ' αζήτητηα αυτός !! Πάει για "καριέρα" στο εξωτερικό!!
Ο τρελαντώνης όπως τον αποκάλεσε ο άλλος ο "περιστεράς",....άστον δεν κάνεις για πρωθυπουργός ρε μεγάλε! Τα σκάτωσες κι εσύ!
 Ο "δοτός" !?? Τί να πείς για τον κύριο με την αφράτη μούρη λές κι είναι  γιομάτος με μπότοξ να σου λέει το θυμόσαστε κείνο το τρομερό "ωραία γιορτή..." τότε καλέ με τους απόρους και τα συσσίτια???
Βέβαια....βέβαια!!
Τελικά είμαστε σε καλό δρόμο!
             ΚΡΥΦΤΕΙΤΕΕΕΕΕ !!!

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ   enomenoiblogers

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου