Σελίδες

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Πολιτικάντηδες asshole !!



Το λοιπόν κυρία μου τί γινεται τώρα?


Είχαμε τον άλλον τον "περιστερά" που το συγκεκριμένο άτομο πρωϊ θα σου πεί το "x" και μέσα σε 2' ακριβώς θα σου πεί το ακριβώς αντίθετο! Αυτός ο πατριώτης που δεν μπόρεσε κυρία μου...δεν προλάβαινε να διαβάσει το μνημόνιο βγαίνει και λέει στα κανάλια από χτές, όλο παπαριές!


Πως αυτοί που κάναν το μνημόνιο 1 και δεν τα κατάφεραν δεν θα μπορέσουν και το άλλο...και να φύγουν οι υπουργοί του πασοκ κι άλλες τρίχες του κώλου!


Ακολουθεί ο ΓΑΠ που κάθεται στη γωνία χωρίς να μιλά καθόλου (εννοείται αυτό...τί άλλο θα έκανε άραγε...) και περιμένει απλώς την έκβαση των γεγονότων!


Εχουμε και τον άλλον τον αντωνάκη εννοώ, να σου λέει πως κάνουν σκληρές διαπραγματεύσεις και άλλα τέτοια!


Κι εγώ σε ρωτώ το εξής κύριε αντωνάκη μας !!


Γιατί δεν οδηγείς τη χωρα σε εκλογές ώστε ο λαός ν' αποφασίσει αν θέλει να κυβερνάται από σας τους πολιτικάντηδες-μαριονέτες?


Εκτός αν θές πρώτα να δεσμευτούμε με τη νέα δανειακή σύμβαση και να το κάνεις μετά?


Και τέλος, έχεις κα ιτον "σωτήρα" μας τον yesman τον "δοτό" μας που τα ξέρει όλα! παίζει τις αγορές στα δάκτυλα μιας κει είναι μέλος της τριμελούς! Δε θυμόσαστε πώς χαιρόταν ο "περιστεράς" που ο "δοτός" ήταν μέλος και άρα οι δικοί του δεν θα αφήσουν την Ελλάδα να χρεωκοπήσει...κάπως έτσι δεν μας το είχε πεί?


Αυτοί κυρία μου νοιάζονται μπας και πάνε για εκλογές και μετά θα δούν"τι εστί βερύκοκκο" !


ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ "ΔΟΤΗΣ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ....γιατί συμφώνησαν για ούλα!


Από την άλλη βεβαίως...βεβαίως έχεις τα πορνοκάναλα που σου σερβίρουν όλες τις μ@λ@#ες του κώλου και είναι δίπλα τους και τους σιγοντάρουν και σύ κάπου στο χαμό, προσπαθείς απλά να βγάλεις άκρη και ν' αντέξεις ίσως την επόμενη μέρα!


Αναδημοσίευση απο enomenoiblogers.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου