Σελίδες

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Μπράβο σας !




Πώς ένιωσες βλέποντας αυτές τις σκηνές της Γερμανικής κατοχής τότε αλλά και τη σημερινή εποχή που ζούμε?
Βλέπεις πολλές άραγε διαφορές??
Προσωπικά, καμμία!
Δεν μπορώ να κάτσω και να σχολιάσω πολλά γιατί πολύ απλά και μόνο η εικόνα...και μόνο η μουσική με κάνει και νιώθω κάπως!
Τί να πρωτοσχολιάσω!
Τα φτωχά αδύνατα από την πείνα παιδιά τότε που μετά τον πόλεμο πεθαιναν για ένα ξεροκόματο ή και τη σημερινή εποχή που βλέπω τον άλλον αγκαλιά με το σκύλο και με μια κουβέρτα προσπαθώντας να ζεσταθεί ή τον άλλον που χώνεται μέχρι το κεφάλι μες στον ντενεκέ να βρει κάτι να φάει?
Πώς νιώθεις Ελληνα βλέποντς τον συνάνθρωπό σου να κοιμάται δίπλα σε σκουπίδια πάνω σ' ένα ξεσκισμένο στρώμα και να'χεις τους δοσίλογους να σου λέν πως σε γλυτώσαν από την καταστροφή?
Πώς να νιώσω βλέποντας το προεκλογικό σποτάκι του πασοκ και τα λόγια σε συνάρτηση με τις αντίστοιχες φωτό που όταν τις συγκρίνεις με τη σημερινή πραγματικότητα βλέπεις πως δεν υπάρχει διαφορά καμμία με άμεσο αποτέλεσμα την πλήρη "καταστροφή" του σπότ αυτού!
Μπραβο σας!
Τα κάνατε σκατά !


Το βίντεο απλώς αντικατοπτρίζει την Ελλάδα όπως την καταντήσατε σείς προδότες!
Το κακό είναι όμως πως έτσι θα συνεχίσει να είναι για πολλά συναπτά έτη κι αν νομίζεις κυρία μου πως θα διορθωθούν τα πράγματα...κάτσε και κοίτα το μπάσκετ όπως κάναν οι άχρηστοι στο καφε της βουλής χθές βράδυ!
Προσπαθήσατε με πολύ μα με κάκιστο τρόπο να μας πεισετε πως γλειτώσαμε την "άτακτη χρεωκοπία" ...και όλα είναι cool!
Εύγε σε όσους ψήφισαν τα νέα μέτρα!
Η Ελληνική Ιστορία θα σας ανταμείψει !
Μπράβο σας !
Με ποιον τρόπο, το γνωρίζετε!
Αλίμονο στα παιδιά και στα εγγόνια σας που όταν θα σας ρωτούν γιατί μπαμπά...γιατί μάνα , γιατί παππού σε αποκαλούν προδότη ή δοσίλογο ... θα μπορεσεις να τα κοιτάξεις στα μάτια και τους πείς ό,τι λές στον Ελληνα τόσο καιρό τώρα?
Αλλά τώρα θα μου πείς, για να μπλέξει κάποιος με την γυναίκα που την λένε "πολιτική" θα πρέπει να ξέρει να ψεύδεται, και μάλιστα πολύ καλά!
Τόσο μα τόσο καλά, που και ο ίδιος να πιστεύει αυτά που λέει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου