Σελίδες

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Επιτέλους οι οικονομικοί εισαγγελείς έδωσαν τα ονόματα των παρεμβαινόντων που όλοι περιμέναμε !!! - Ιωάννης ΤΕΝΤΕΣ και Νίκος ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΟΙ ΑΙΤΙΟΙ.

Όχι ότι νοιώσαμε έκπληξη, φυσικά όταν ακούσαμε ποιοί ήταν τελικά αυτοί που παρενέβησαν στο έργο των δύο οικονομικών εισαγγελέων.
 Ήδη ο συντάκτης του  Ζείδωρον σχεδόν τα είχε προβλέψει κάνοντας Απλές σκέψεις κι ερωτήματα για τους δύο οικονομικούς εισαγγελείς.
Και να που επαληθεύτηκε στο έπακρον όταν ρωτούσε:
   "Από ποιόν μπορεί να πιεστεί και να δεχθεί παρέμβαση ένας λειτουργός της Δικαιοσύνης, σε σημείο που να τον αναγκάσει να δηλώσει παραίτηση από τα καθήκοντά του και μάλιστα δημοσίως, μέσω των ΜΜΕ και όχι υπηρεσιακά; Νομίζουμε ότι, ένας άτεγκτος δικαστικός δεν έχει λόγο να φοβάται καμία απολύτως παρέμβαση από κανέναν ισχυρό πολιτικό παράγοντα, αφού αυτός δεν μπορεί να βλάψει το δικαστικό με κάποιο τρόπο, δεδομένου ότι, η υπηρεσιακή κατάσταση και εξέλιξή των δικαστών, δεν εξαρτάται από τους πολιτικούς, ειδικά όσων είναι ακόμη στο βαθμό του Αντεισαγγελέα Εφετών, αλλά αντίθετα, εξαρτάται από τα Ανώτατα Δικαστικά Συμβούλια του Αρείου Πάγου και από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου!

-ΜΗΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ Η ΜΟΝΗ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΘΟΡΥΒΗΣΕΙ ΕΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΓΕΝΝΑΙΟ  Ή  ΜΗ,  ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΕΝΤΙΜΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΕΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΑΙΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΤΥΧΟΝ ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΟΥ, ΜΕ ΑΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ Ή ΑΔΙΚΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΥΛΗΣ;;
- Αναρωτιόμαστε λοιπόν και περιμένουμε με μεγάλη αγωνία να ακούσουμε τα ονόματα αυτών που παρενέβησαν και πίεσαν, τους κ.κ. Πεπόνη και Μουζακίτη, καθώς και τον τρόπο και τα μέσα που μπορεί να χρησιμοποίησαν για τις πιέσεις τους αυτές!!!"


 -Έστω λοιπόν και αργά οι δύο εισαγγελείς επιτέλους έπραξαν αυτό που έπρεπε:
 Έδωσαν τα ονόματα αυτών που παριστάνουν τους "ανώτατους εισαγγελικούς λειτουργούς" που όμως στέκονται πολύ χαμηλότερα του αξιώματός τους και έχουν πολύ ευλύγιστη μέση στα κελεύσματα της εκάστοτε πολιτικής εξουσίας! ΝΤΡΟΠΗ!! Γι' άλλη μια φορά επαληθεύτηκε η καχυποψία και η απογοήτευση του κόσμου από την Ελληνική Δικαιοσύνη και κυρίως από αυτούς που την εκπροσωπούν και ηγούνται αυτής!!!
- Όντως ήταν ηλίου φαεινότερο ότι οι παρεμβάσεις εκτός από Υπουργούς και Γενικούς Γραμματείς αφορούσαν πρωτίστως Ανώτατους Εισαγγελικούς Λειτουργούς που ως εκ της ιεραρχικής τους θέσης ήταν οι μόνοι που μπορούσαν να επηρεάσουν ή να πιέσουν τους υφιστάμενους τους οικονομικούς εισαγγελείς. 
- Μάλλον θα πρέπει μετά από αυτά να παραιτηθούν οι κατονομαζόμενοι ρητά Εισαγγελείς του Αρείου Πάγου κ.  Τέντες και  κ.  Παντελής.


- Είναι απογοητευτικό να βλέπεις Ανώτατους Εισαγγελείς να χορεύουν στο ταμπούρλο που τους παίζουν οι ξοφλημένοι και διεφθαρμένοι πλέον πολιτικοί!


Όπως και τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Νικολούδη που θα πρέπει κι αυτός να κατονομάσει με παρέμβαση ποιού έστησε το ανόητο παιχνίδι στη Μπακογιάννη αλλά και στο λαό που τον έβαλε να αγωνιά να μάθει το βουλευτή με το 1.000.000 ευρώ, τη στιγμή που βουίζει ο τόπος για τους πολιτικούς με τα δισεκατομμύρια στην Ελβετία και κανείς δεν ...ταράσσεται από τα παχύδερμα που σταυλίζονται στο ελληνικό κυνοβούλιο!!

1 σχόλιο:

  1. - Το μόνο που σας μένει κύριοι, για να φύγετε με αξιοπρέπεια να φύγετε τώρα, γιατί αν μείνετε, ποιος.... ξέρει... ίσως ... κάτι καινούργιο να ξεσπάσει, και τότε.......
    Μέχρι στιγμής μας δείξατε ότι δε μπορείτε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και για όλο τον Ελληνικό λαό αποδειχθήκατε α ν ε π α ρ κ ε ί ς

    ΑπάντησηΔιαγραφή