Σελίδες

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Εθνική Επέτειος της 25η ΜΑΡΤΙΟΥ

 Όπως πληροφορήθηκα άνθρωποι του Δήμου Αθηναίων μάζεψαν τα νεράντζια από όλα τα δένδρα από τον γύρω χώρο όπου θα γίνει η αυριανή παρέλαση της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου. (πάλι καλά που δεν έδωσε εντολή ο Δήμαρχος να κόψουν και τα δέντρα).
- Καλά έκαναν οι άνθρωποι, και καλό θα είναι να μην τα πετάξουν αλλά να δώσουν τα νεράντζια σε κανένα συνεταιρισμό να τα φτιάξουν κανένα γλυκό και να το μοιράσουν στον κοσμάκη που σε λίγο θα τόχει ανάγκη, μέσα στις τόσες πίκρες που μας έδωσαν.


- Μιας λοιπόν και δεν θα υπάρχουν νεραντζάκια για την αυριανή μέρα, σκέφτηκα να σας προτείνω να κάνετε μια βόλτα στα προάστια μας, Νέα Σμύρνη, Νέα Χαλκηδόνα, Νέα Φιλαδέλφεια, όπου οι δήμαρχοι δεν έχουν δώσει τέτοια εντολή περισυλλογής του γλυκόπικρου καρπού από τα δέντρα. Ένας καφές στην καφετέρια στο άλσος της Φιλαδέλφειας στον ’’ΚΕΝΤΑΥΡΟ’’ , όπως ονομάζουν θα κάνει καλό σε όλους. Πάρτε μαζί σας και μια σακούλα του σούπερ μάρκετ ’’έτσι για το καλό’’, και μαζέψτε και κανένα νεραντζάκι όχι τίποτα για να μην πάνε χαμένα. Αύριο ποιος ξέρει μπορεί να σας χρειαστεί.- 
Άκουσα ακόμα ότι, οι θα είναι απέναντι από τους επισήμους, (επισήμους  να τους κάνει τρομάρα μου), θα έχουν διαπιστευτήρια και θα είναι άτομα που θα έχουν υποστεί έλεγχο.

- Βρε παιδιά μήπως ξεχάσαμε ότι έχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ, ή μήπως άλλαξε όνομα το πολίτευμά μας και έγινε κάπως αλλιώς;


- Τι να πω γίνονται κι αυτά.
Δεν το περίμενα από ανθρώπους ’’ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ’’  δήθεν δημοκράτες να εφαρμόζουν τέτοιες τακτικές.
Μήπως ζούμε σε άλλη εποχή;  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου