Σελίδες

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Η Ζωή, τους έκανε δύσκολη τη ζωή; σιγά μη σκίσετε το καλτσόν...



Διαβάσαμε τα παρακάτω στο ΣΤΟ: nonews-NEWS:
Mας λένε ότι: Καλύτερη κι απ' τον πατέρα της. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν άφηνε κουβέντα να πέσει κάτω. Εκνευρίστηκε η Στάη , ενώ... ο Φαήλος Κρανιδιώτης (υποψήφιος ΝΔ) και η Εύη Χριστοφιλοπούλου (ΠΑΣΟΚ) δεν ήταν σε θέση να ανταποδώσουν τα πυρά. "Συμφωνείτε στο χάος (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ)", τους είπε η Ζωή, όταν και οι δυο προσπαθούσαν να προβάλλουν το φόβο της ακυβερνησίας.  Βλέποντας δε τη Στάη εκνευρισμένη, την τσίτωσε ακόμη περισσότερο, λέγοντας της "δεν συμφωνείται μ' αυτά που λέω?".  Στο τσακ η άλλη απέφυγε το ξέσπασμα. 
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι υποψήφια με το ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Αθήνας... 

Σιγά μωρέ μη σκίσετε το ...καλτσόν... Αν αυτή είναι αγωνίστρια και εχθρός του "συστήματος",  με τον μπαμπά, κολλητό του Βαρδινογιάννη τότε εμείς είμαστε ...ελέφαντες.  Τσιράκι του συστήματος είναι η κυρία, που το προωθούν συνεχώς στα κρατικά κανάλια...  και στα ξεπουλημένα ΜΜΕ... αυτό και μόνο φτάνει να καταλάβουμε τι ρόλο βαράει... και τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια!! Θα μας τρελάνουν τελικά....
Όμως ο Τσίπρας δεν άκουσε τις οργανώσεις της βάσης του που φώναξαν όχι στην άκριτη οικογενειοκρατία και τόνισαν ότι η συγκεκριμένη υποψήφια δεν έχει το απαιτούμενο προφίλ για μια συνεπή και αριστερή πολιτική κατεύθυνση.
Άσε που η κορούλα όπου πάει άνω κάτω τα κάνει και έχει μάλλον καβαλήσει το καλάμι με αποτέλεσμα να γίνεται σφαγή μόλις πιάσει το μικρόφωνο ή ανέβει στο βήμα! Όπως και στη Ραδιο-φονική σφαγή με την Ζωή Κωνσταντοπούλου στο ΣΚΑΪ που τη συζήτηση συντόνισαν ο Τάσσος Τέλλογλου και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ... από το χώρο των συγκεντρώσεων της ομάδας G30, (Bios Πειραιώς 84) και μετέδωσε ζωντανά ο ΣΚΑΪ ...
Στην εκπομπή ακούστηκαν σημεία και τέρατα και επειδή η κυρία Κωνσταντοπούλου δεν έλεγε να αφήσει το μικρόφωνο, βρισκόμενη σε τέτοιο παραληρηματικό οίστρο που ο Τάσος Τέλογλου αναγκάστηκε να φωνάζει να της πάρουν το μικρόφωνο από το χέρι, όρμηξαν οι υπόλοιποι συνομιλητές μεταξύ των οποίων και ο δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος και με αγανάκτηση της φώναξαν "φτάνει πια"!!!
Μάλλον τα ποσοστά του Σύριζα θα αρχίσουν την κατακόρυφη πτώση εξαιτίας της συγκεκριμένης υπο-ψήφιας ποινικολόγου
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου