Σελίδες

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

κ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΟΜΟΛΟΓΕΙΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ, ΒΑΛΑΜΕ ... ΤΟ ΛΥΚΟ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ?

Τι άλλο θα ακούσουμε πια από όλους αυτούς που σήμερα χωρίς να μας ρωτήσουν μας κυβερνάνε?
Έδωσαν πριν λίγο ψήφο εμπιστοσύνης, σε μια κυβέρνηση που μόνοι τους έστησαν, μόνοι τους επέλεξαν και μόνοι τους ψήφισαν.
Γιάννης κερνάει δηλαδή, και Γιάννης πίνει... ένα πράγμα...
Τώρα μπορούμε να είμαστε ήσυχοι! το είπε και ο Καρατζαφέρης: Ο Παπαδήμος είναι ο δικός τους άνθρωπος!!! δηλαδή ο άνθρωπος των Τριμερών και των Λεσχών!
Και εμείς τώρα δηλαδή κ. Καρατζαφέρη πρέπει να κοιμόμαστε ήσυχοι... αφού έχουμε αρχηγό το δικό τους άνθρωπο, έχουμε δηλαδή τον άνθρωπο αυτών που εσείς μέχρι πρότινος και η νεολαία σας καταγγέλλατε ως σκοτεινά και πονηρά κέντρα εξουσίας στα οποία μετέχουν μεγιστάνες, πολιτικοί, τραπεζίτες και άλλοι ισχυροί άνδρες που συνεδριάζουν κεκλεισμένων των θυρών και αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς... και στρέφονται κατά του Ελληνικού λαού...
Θέλετε να πείτε δηλαδή, αν έχουμε μέσα στο ...σπίτι μας το δικό τους άνθρωπο δεν θα πάθουμε τίποτε... αφού δεν θα τον αφήσουν να πτωχεύσει!! μα φυσικά και αυτόν δεν θα τον αφήσουν να πτωχεύσει ..την Ελλάδα όμως την έχουν ήδη πτωχεύσει κ. Καρατζαφέρη.
Αν εσείς τώρα είστε ήσυχος γιατί έχετε εδώ το δικό τους άνθρωπο, εμείς δεν είμαστε ΚΑΘΟΛΟΥ ήσυχοι γιατί νοιώθουμε πλέον και με τη δική σας διαβεβαίωση ότι ΒΑΛΑΜΕ ΤΟ ΛΥΚΟ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ!!

ΑΠΟ ''ΑΝΕΜΟΣ''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου